Unique Design by Maria | About
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

About

Hui hai, olen Maria!

Unique Design by Maria on yhden naisen sirkus. Olen luonteeltani utelias ja haluan rikkoa materiaalien rajoja. Yhdistelen erilaisia materiaaleja, herkkää ja voimakasta. Haluan hurmata ihmiset tarjoamalla heille koruja odottamattomista materiaaleista ja lumota kotimaisella käsityöllä.

Työssäni haen orgaanisia muotoja, jotka miellyttävät silmää. Ammennan ideani luonnosta ja ympäristöstäni.

Uniikki, urbaani, unisex & eco chic – yksinkertaisesti kestävää muotia jokaiselle.

Antti-rannekoru

Ekologisia kierrätyskoruja

Valmistan käsityönä koruja kierrätetystä fillarin sisäkumista. Materiaalissa on erilaisia tekstejä, printtejä, logoja, väriraitoja ja kulumia, joita käytän hyväkseni trendikkään lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Leikkaan kaikki tuotteet käsin, jotta saan koruihin yksilöllisen ilmeen. Näin syntyy omaleimainen ja uniikki koru, joka sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Valinnoillani varmistan materiaalien ja tuotannon ekologisuuden ja eettisyyden. Tuotanto on Suomessa.

Fillarin sisäkumista valmistettu koru on kevyt, vegaaninen, yksilöllinen, näyttävä ja kestävä

 

Korut tuovat iloa arkeen, ovat oivallisia katseenvangitsijoita sekä näyttäviä suurempaankin juhlaan. Korun voi myös pestä kevyesti käsin miedolla saippualla. Ennen korujen valmistamista pesen materiaalin mäntysuovalla.

Liisa-hapsukaulakoru