Unique Design by Maria | About
18859
page-template-default,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

About

Hei olen Maria!

Unique Design by Maria on yhden naisen korupaja. Luonteeltani on utelias ja haluan rikkoa rajoja. Yhdistelen erilaisia materiaaleja, herkkää ja voimakasta. Haluan hurmata ihmiset tarjoamalla koruja odottamattomista materiaaleista ja lumota kotimaisella käsityöllä.

Työssäni haen orgaanisia muotoja, jotka miellyttävät silmää. Ammennan ideani luonnosta ja ympäristöstäni.

Uniikki, urbaani, unisex & eco chic – yksinkertaisesti kestävää muotia jokaiselle.

Antti-rannekoru

Koruja uusiomateriaaleista

Valmistan käsityönä koruja kierrätetystä fillarin sisäkumista sekä muista kierrätys- ja uusiomateriaaleista. Kumimateriaaleissa saattaa olla erilaisia tekstejä, printtejä, logoja, väriraitoja ja kulumia, jotka tekevät koruista yksilölliset.

Leikkaan kaikki tuotteet käsin, jotta saan koruihin ainutlaatuisen ilmeen. Näin syntyy omaleimainen ja uniikki koru, joka sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Kierrätysmateriaalit inspiroivat korusuunnittelussa ja saan ideoita matkustellessani eri kulttuureissa. Käytän suunnittelussa ja koruissa myös vanhoja ja rikkinäisiä koruja, kirpputorilöytöjä, kenkätehtaan ylijäämää sekä muita aarteita.

Suunnittelen ja valmistan erikoisempiakin tilaustöitä yhteistyönä asiakkaan toiveiden mukaan.

Valinnoillani varmistan materiaalien ja tuotannon ekologisuuden ja eettisyyden. Tuotanto on Suomessa.

Fillarin sisäkumista valmistettu koru on kevyt, yksilöllinen, näyttävä ja kestävä

Korut tuovat iloa arkeen, ovat oivallisia katseenvangitsijoita sekä näyttäviä suurempaankin juhlaan. Kumikorun voi myös pestä kevyesti käsin miedolla saippualla. Ennen kumikorujen valmistamista pesen materiaalin mäntysuovalla.

Liisa-hapsukaulakoru